keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

HAMKO on the Road, Mustiala

Hiljainen torstai. Kävimme Gramin kanssa seikkailemassa Mustialan kauniissa maisemissa torstaina 19.3. Kampuksella oli todella hiljaista, joten HAMKO on the Road oli enemmänkin kaksinkeskeistä hengailua ruokalan aulassa. Kuulimme huhua, että keskiviikkona oli vietetty iltamia, joka ehkä oli syynä vähäiseen opiskelijoiden läsnäoloon. 

Emme kuitenkaan joutuneet lähtemään kotiin tyhjin käsin, vaan saimme parit hyvät palautteet ja jopa yhden lappusen palautepuuhumme. :) Oli kuitenkin huippua käydä seikkailemassa Mustialassa ja ensi kerralla varmistetaan, että kampuksella pyörii muitakin kuin HAMIn opiskelijoita.

Sara Holm 
Hallituksen jäsen
--------------------------------

It was a quiet Thursday. Me and Grami were on an adventure in Mustiala on the 19th of March. The campus was like a graveyard. No one in sight. So it was mostly just us hanging out. We heard that there had been a party on Wednesday and that might have been the cause why there were no students around.

Even though there was no one to be seen we got a few good feedbacks and a post-it on our feedback tree. :) At the end it was a good trip and the next time we are going to Mustiala we will make sure that the students are in school that day.

Sara Holm 
Member of the board

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti